Bibliotheek

Meer Informatie
Uw zoekacties: Goethem, J.P. van ; Munck, J.J. de, 'Twee-Hondert jaerigen J...
xBibliotheek
Toelichting
Het Streekarchief bezit een bibliotheek met circa 3000 titels over de geschiedenis in de regio. Daarnaast beschikken we over tientallen series tijdschriften. Momenteel wordt gewerkt om de lokale historische tijdschriften op artikelniveau te ontsluiten. Deze titels kunt u ook in de bibliotheek terugvinden, evenals boeken die zich in archieven bevinden.

Zoeken
Het zoeken kunt u doen op (een deel van) de naam van auteur of de titel van het boek. U kunt ook ‘alle velden’ gebruiken om op een willekeurig trefwoord, plaats van uitgave of de naam van een reeks, e.d. te zoeken.
Bibliotheek
>
Zoektermen
Zoektips!

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

 
 
Boek0006. Goethem, J.P. van ; Munck, J.J. de, 'Twee-Hondert jaerigen Jubel-galm der XIX. Salige Martelaren van Gorcum in Rym-Galm opgeheldert door jouffrouw J.P.V.G. : met een kort verhael van hun leven, wonderheden, reliquien, ende salig-verclaeringe door J.J.D.M.', (1772).
Auteur:
Goethem, J.P. van ; Munck, J.J. de
Titel:
Twee-Hondert jaerigen Jubel-galm der XIX. Salige Martelaren van Gorcum in Rym-Galm opgeheldert door jouffrouw J.P.V.G. : met een kort verhael van hun leven, wonderheden, reliquien, ende salig-verclaeringe door J.J.D.M.
Jaar:
1772
Uitgever:
L.J.F. van der Elst
Omvang:
59 p. ; 22 cm.
Trefwoorden:
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS
Zoeken in collecties