Archieven

Meer informatie
Uw zoekacties: Vaderlandsche historie, vervattende de geschiedenissen der n...
xBibliotheek
Zoeken in Bibliotheek
Bibliotheek
>
Zoektermen
Zoektips!

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

 
 
Serie boeken4 Vaderlandsche historie, vervattende de geschiedenissen der nu Vereenigde Nederlanden inzonderheid die van Holland, van de vroegste tijden af: uit de geloofwaardigste schrijvers en egte gedenkstukken samengesteld
Titel:
Vaderlandsche historie, vervattende de geschiedenissen der nu Vereenigde Nederlanden inzonderheid die van Holland, van de vroegste tijden af: uit de geloofwaardigste schrijvers en egte gedenkstukken samengesteld
Aanwezig:
1-22
Lopend:
nee
Jaar:
1790-1803
Plaats:
Amsterdam
Uitgever:
Johannes Allart
Bevat:
BoekR4-1. Wagenaar, Jan, 'Vaderlandsche historie, deel 1 : beginnende met de aankomst der batavieren hier te lande en eindigende met het jaar 800', (1790).
BoekR4-2. Wagenaar, Jan, 'Vaderlandsche historie, deel 2 : beginnende met den aanvang der negende eeuwe, en eindigende met de dood van Willem II, graave van Holland en Roomsch koning in 't jaar 1256', (1790).
BoekR4-3. Wagenaar, Jan, 'Vaderlandsche historie, deel 3 : beginnende met de regeeringe van graave Floris den V in 't jaar 1256; en eindigende in 't jaar 1442, onder de regeering van hertoge Filips van Bourgondie', (1791).
BoekR4-4. Wagenaar, Jan, 'Vaderlandsche historie, deel 4 : beginnende met het jaar 1443, onder de regeeringe van Hertoge Filips van Bourgondie; en eindigende met de kamerijksche vrede des jaars 1529, onder de regeeringe van keizer Karel den vijfden', (1791).
BoekR4-5. Wagenaar, Jan, 'Vaderlandsche historie, deel 5 : beginnende in 't jaar 1529 en eindigende met de overdragt der landen, door keizer Karel den vijfden, aan zijnen zoon Filips, in 't jaar 1555', (1791).
BoekR4-6. Wagenaar, Jan, 'Vaderlandsche historie, deel 6 : beginnende met den aanvang der regeeringe van Filips den tweeden, koning van Spanje, in 't jaar 1555; en eindigende met het ontzet van Leiden, in 't jaar 1574', (1792).
BoekR4-6. Wagenaar, Jan, 'Vaderlandsche historie, deel 7 : beginnende met het jaar 1780', (1782).
Boek Wagenaar, Jan, 'Vaderlandsche historie, deel',
Boek Wagenaar, Jan, 'Vaderlandsche historie, deel',
Boek Wagenaar, Jan, 'Vaderlandsche historie, deel',
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS
Zoeken in collecties