Archieven

Meer informatie
Uw zoekacties: Brevetakte. Sophia Maria Elisabeth Lafeber in Den Haag royee...
xNotariële akten
Toelichting
De in het Streekarchief berustende Notariële Archieven bevatten een schat aan informatie. U kunt hierin gegevens vinden over onder meer testamenten, boedelinventarissen en schuldbekentenissen. Het loont dus zeker de moeite om in deze database te zoeken om nadere gegevens over uw voorouders boven water te halen.
Alle oud-notariële akten (d.w.z. tot 1843) van Voorne-Putten staan in de database opgenomen. Momenteel wordt gewerkt aan het nieuw-notarieel archief, dat te zijner tijd aan het zoeksysteem wordt toegevoegd.

Zoeken
In het zoekscherm kunt u alle mogelijke namen en trefwoorden invullen om na te gaan of de collectie notariële akten hierover informatie bevat. Desgewenst kunt u zich beperken tot een bepaalde periode door jaartallen te specificeren.

TIP: Sommige namen hebben meerdere schrijfwijzen. De naam ‘Barendrecht’ is daarvan een voorbeeld, want het kan immers ook als ‘Barendregt’ worden gespeld. Om in één keer alle treffers te vinden, kunt u het %-teken gebruiken. Door ‘Barendre%’ in te voeren, krijgt u beide varianten.

Foutmelding
Indien u een fout opmerkt, kunt u deze via het contactformulier aan ons doorgeven. We zullen de fout controleren en wijzigen.
Notariële akten
>
Zoektermen
Zoektips!

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

 
 
Notariële akteBrevetakte. Sophia Maria Elisabeth Lafeber in Den Haag royeert een inschrijving tlv Abraham Smoor, voorzover betreffende het perceel te Rockanje kad. E 439, toebehorend aan Leendert Smoor, en een tlv Arie Kap Martinusz., melkboer te Oudenhoorn.
Evenzo Jan Swemle te Nieuwenhoorn een inschrijving tlv Job Verhoeff, bouwman te Oostvoorne.Evenzo Andries Hogerwerf, winkelier te Vlaardingen een inschrijving tlv Kornelis Poldervaart, arbeider te Rockanje
Evenzo de Algemene Armen van Nieuwenhoorn een inschrijving tlv Andries Langendoen Leendertsz., melkboer te Rockanje.
Rol:
Genoemd
Aktenummer:
179
Aktedatum:
07/06/1902
Aard van de akte:
royement
Naam notaris:
Leendert Pieter van den Blink
Toegangsnummer:
110 Notariële archieven
Inventarisnummer:
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS
Zoeken in collecties